Fyraftensmøde om Bredbåndspuljen 2023

Randers Kommune inviterer til fyraftensmøde d. 30. august fra kl. 16.30 på Laksetorvet

Bredbåndspuljen 2023 ruller igen i år derudad, og med udsigt til deadline for at annoncere projekter d. 19. september inviterer Randers Kommune derfor til et fyraftensmøde d. 30. august fra kl. 16.30 på Laksetorvet for dem, som overvejer at søge puljen.

På mødet vil vi komme omkring følgende:

  • Bredbåndspuljen generelt
  • Hvordan man strikker et godt projekt sammen
  • Ansøgningsprocessen
  • Evt.

Alle søgeberettigede adresser har modtaget post fra SDFI. For at være søgeberettiget er der et krav om, at man har en hastighed på maks. 30/5 Mbit/s, der er et krav om minimum gennemsnitlig egenbetaling på 2.000 kr., og for at søge puljen skal minimum to adresser indgå i ansøgningen.

Du tilmelder dig ved at skrive til landdistriktskonsulent Søren Brøndum på sbc@randers.dk. Medsend gerne en beskrivelse af det område, du overvejer at søge for.

På SDFI's hjemmeside kan du se, hvilke søgeberettigede adresser, du kan overveje at slå dig sammen med - https://bredbaandspulje.sdfi.dk/

På Randers Kommunes hjemmeside kan du en kortlægning over, hvor der allerede er udrullet højhastighedsbredbånd, og hvor der er taget initiativ til projekter - https://bredbaand.randers.dk/hvad-sker-der/