Mangler dit lokalområde hurtigt bredbånd?

Så er der lige nu mulighed for at søge midler gennem Energistyrelsens Bredbåndspulje. Og det er der flere lokalområder, der lige nu arbejder på. Vi vil dog gerne have, at endnu flere bliver opmærksomme på mulighederne!

I de røde områder, er der initiativer

I oplandet omkring henholdsvis Assentoft og Lindbjerg forsøger man at samle bred lokal opbakning, så der både kan scores højt på Energistyrelsens bedømmelseskriterier og skabes interesse hos udbyderne. Derudover er der også aktivitet i oplandet omkring Stevnstrup, Kousted og Læsten.

For at kunne søge puljen skal man være søgeberettiget, hvilket man er, hvis forbindelsen er langsommere end 10/2 Mbit/s. Mener du, at du burde være søgeberettiget, så kan du på Energistyrelsens hjemmeside lave en såkaldt indsigelse, og så vurderer de, om du burde være søgeberettiget. 

Ønsker du at søge puljen, så er det vigtigt, at du finder flere husstande at ansøge sammen med. 

Er du i tvivl om, hvordan du søger, hvem du kan søge sammen med eller om du er søgeberettiget, så tøv ikke med at tage fat i Randers Kommunes kontaktperson på området, Søren Brøndum Christensen, på tlf.: 2168 6035 eller på mail: sbc@randers.dk

Vil du hjælpe os med at gøre opmærksom på mulighederne

Hurtigt internet og god mobildækning  er et prioriteret indsatsområde i Randers Kommune, og anses som en meget vigtig forudsætning for bosætning og udvikling i landdistriktet. Derfor vil vi gerne have, at endnu flere bliver opmærksomme på mulighederne for at søge bredbåndspuljen og få sparring. Så del endelig artiklen her på din lokale facebookside.